De specialist in ruiten tinten

Crazy Window Tinting is de vakspecialist voor het professioneel tinten van de ruiten van uw voertuig. Bekijk direct, om inspiratie op te doen, de voorbeelden van gerealiseerde projecten op de referentie pagina. Wilt u weten hoeveel het blinderen van uw voertuig bedraagt? Vraag dan een vrijblijvende autoruit blinderen offerte aan of bel 06 - 58968485 voor prijzen en aanvullende informatie.

Het tinten van autoruiten gebeurd met zonwerende raamfolies, speciaal ontworpen om inkijk en warmte tegen te gaan. Door een unieke procedure, waarbij de polyester folie uit 6 gemetaliseerde lagen kan bestaan, hebben deze raamfolies een zeer lange levensduur en garanderen deze glas films op een autoruit een warmtewering van minimaal 30 tot 70%. Het hoge UV-block (98%) houd verkleuring tegen. Om inkijk te voorkomen worden vaak de donkere tinten gebruikt. Doordat de raamfolies, waarmee wij werken, altijd van een krasvaste coating zijn voorzien, zal de raamfolie niet beschadigen bij het wassen en reinigen van de autoruit.

Waarom Crazy Window Tinting?

Kwaliteit zonder kreuken en rare randjes

Tintfolie dat krasbestendig en wettelijk toegestaan is

We hanteren scherpe prijzen

Vakkundigheid

We zijn pas tevreden wanneer u dat bent

We willen uw wensen zo goed mogelijk realiseren en u betaalt pas wanneer het tint project tot uw volle tevredenheid is afgerond.

Wilt u weten hoeveel het blinderen van uw voertuig bedraagt? Vraag dan een vrijblijvende autoruit blinderen offerte aan of bel 06 - 58968485 voor prijzen en aanvullende informatie.