Algemene informatie over autoruiten blinderen

Het tinten van autoruiten gebeurd met zonwerende raamfolies, speciaal ontworpen om inkijk en warmte tegen te gaan. Door een unieke procedure, waarbij de polyester folie uit 6 gemetaliseerde lagen kan bestaan, hebben deze raamfolies een zeer lange levensduur en garanderen deze glas films op een autoruit een warmtewering van minimaal 30 tot 70%. Het hoge UV-block (98%) houd verkleuring tegen. Om inkijk te voorkomen worden vaak de donkere tinten gebruikt. Doordat de raamfolies, waarmee wij werken, altijd van een krasvaste coating zijn voorzien, zal de raamfolie niet beschadigen bij het wassen en reinigen van de autoruit.

Onze raamfolies remmen de lastige reflectie van eventuele tegenliggers en objecten. Tevens wordt de hinderlijke lichtstralen van medeweggebruikers dusdanig gereduceerd dat de hinderlijke schittering weg is. Er is nog een andere vorm van veiligheid bij het gebruik van onze raamfolie namelijk; het risico van rondvliegende glasscherven, bij een aanrijding bijvoorbeeld, wordt verkleind wanneer er een raamfolie is geïnstalleerd. Deze ruit folie houdt namelijk de glasscherven bij elkaar wanneer de ruit breekt of splinterd.

Doordat de inkijk tot het minimum beperkt kan worden, zullen inbrekers niet zo snel uw auto uitkiezen als doelwit. Met de juiste keuze, van de raamfolie, is het mogelijk dat uw waardevolle spullen van buitenaf niet meer te zien zijn, terwijl u wel gewoon naar buiten kunt kijken. Men zal zich dus wel bedenken om al de moeite te nemen om uw auto of bedrijfswagen open te breken. Steeds meer verzekeringsmaatschappijen eisen dan ook dat de ramen getint worden.

Waarom uw autoruiten laten blinderen/tinten?

  1. Vanwege de uitstraling van uw wagen; snel, stijl, klasse, sportief etc.
  2. Klimaat. Geen last meer van de branderige zon of het verkleuren van uw interieur. Onze raamfolies reduceren de warmte door de zon tot maar liefst 65%. De branderige zonnestralen worden door deze films teruggedrongen. Ook de hinderlijke laaghangende zon is ineens niet hinderlijk meer. Uw conditie tijdens het autorijden zal beter blijven.
  3. Brandstofbesparing. door de klimaatreducering is het gebruik van uw airco minder nodig, en verbuikt u dus minder brandstof. Onze klanten zijn hierover erg te spreken.
  4. Privacy. Minder inbraakgevoelig. Inbrekers kunnen niet zien wat er in de auto ligt. tevens als men het raam wil inslaan houdt de raamfolie de scherven tegen.
  5. Gezondheid. Het is bekend dat blootstelling aan UV-stralen van de zon schadelijk kan zijn voor uw ogen en huid. Raamfolie zorgt voor een effectief “zonnescherm” tegen deze schadelijke invloeden. Wij blinderen veel ruiten voor mensen met zonneallergie en andere aandoeningen.

 

  • Kwaliteit zonder kreuken en rare randjes
  • Tintfolie dat krasbestendig en wettelijk toegestaan is
  • We hanteren scherpe prijzen
  • Vakkundigheid
  • We zijn pas tevreden wanneer u dat bent