Vakkundig uw ruiten blinderen

Autoruiten blinderen
Het tinten van autoruiten gebeurd met zonwerende raamfolies, speciaal ontworpen om inkijk en warmte tegen te gaan. Door een unieke procedure, waarbij de polyester folie uit 6 gemetaliseerde lagen kan bestaan, hebben deze raamfolies een zeer lange levensduur en garanderen deze glas films op een autoruit een warmtewering van minimaal 30 tot 70%. Het hoge UV-block (98%) houd verkleuring tegen. Om inkijk te voorkomen worden vaak de donkere tinten gebruikt. Doordat de raamfolies, waarmee wij werken, altijd van een krasvaste coating zijn voorzien, zal de raamfolie niet beschadigen bij het wassen en reinigen van de autoruit.

Veiligheid

Onze raamfolies remmen de lastige reflectie van eventuele tegenliggers en objecten. Tevens wordt de hinderlijke lichtstralen van medeweggebruikers dusdanig gereduceerd dat de hinderlijke schittering weg is. Er is nog een andere vorm van veiligheid bij het gebruik van onze raamfolie namelijk; het risico van rondvliegende glasscherven, bij een aanrijding bijvoorbeeld, wordt verkleind wanneer er een raamfolie is geïnstalleerd. Deze ruit folie houdt namelijk de glasscherven bij elkaar wanneer de ruit breekt of splintert.

Preventief tegen inbraken
Doordat de inkijk tot het minimum beperkt kan worden, zullen inbrekers niet zo snel uw auto uitkiezen als doelwit. Met de juiste keuze, van de raamfolie, is het mogelijk dat uw waardevolle spullen van buitenaf niet meer te zien zijn, terwijl u wel gewoon naar buiten kunt kijken. Men zal zich dus wel bedenken om al de moeite te nemen om uw auto of bedrijfswagen open te breken. Steeds meer verzekeringsmaatschappijen eisen dan ook dat de ramen getint worden.

Autoruiten blinderen, de voordelen
Autoruiten blinderen heeft verschillende optische en functionele voordelen;

 • De metaallaag in deze kwaliteitsfolie reflecteert de zonnewarmte
 • Het UV-filter in de lijmlaag houdt 99% van de schadelijke UV-stralen buiten
 • Het blinderen verhoogt de privacy en houdt waardevolle spullen uit het oog
 • Omdat de folie scherfbindend is, zal bij een eventuele aanrijding het aantal rondvliegende glasdeeltjes aanmerkelijk minder zijn en daardoor erger letsel voorkomen
 • De autoruiten zullen minder snel beslaan i.v.m. de warmte-absorptiewaarde (8%) van de folie
 • Uw auto krijgt een prachtige uitstraling

Het blinderen van autoruiten vraagt de nodige vakkennis, handigheid en geduld. Het is daarom aan te raden om dit tijdrovende karwei in een keer goed uit te laten voeren door een professioneel bedrijf; Crazy Window Tinting.

 • Kwaliteit zonder kreuken en rare randjes
 • Tintfolie dat krasbestendig en wettelijk toegestaan is
 • We hanteren scherpe prijzen
 • Vakkundigheid
 • We zijn pas tevreden wanneer u dat bent